A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Петровецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини

Відвідування Буковинської резиденції святого Миколая

За сприяння голови Петровецької ТГ Грижинку Івана Георгійовича та відділу освіти, культури, молоді та спорту ліцеїсти нашої громади, які брали активну участь в учнівських олімпіадах, а також діти пільгових категорій, загалом 52 дитини, 21 грудня 2021 року відвідали Буковинську резиденцію святого Миколая, в експозиційній зоні КЗ «Чернівецького обласного музею народної архітектури та побуту» в Чернівцях. Всі отримали солодкі подарунки, а головне - нові яскраві враження. Цікаво, що Чудотворець зі своїми помічниками приймають відвідувачів у Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту просто неба у хаті, подарованій музею жителями нашої громади, а саме: жительки с.Нижні Петрівці Владян Олени Валеріянівни та  жительки с. Верхні Петрівці Нітушка Домніки Іванівни. Для створення особливої атмосфери біля будинку встановили ялинки та фотозони, а сам будинок прикрасили ілюмінацією. Нехай яскраві вогники запалюються і в серцях наших дітей, а добрі справи продовжуються!

19:10 21.12.2021

Нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад !

Нагородження переможців та призерів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад Петровецької громади відбулося у Будинку культури с. Верхні Петрівці. Учнів та педагогів урочисто привітали голова Петровецької сільської ради Грижинку І.Г., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Гавлюк Б.В.

16:50 18.12.2021

Засідання методичних дайджестів

Відбулись секційні засідання методичних дайджестів щодо організації освітнього процесу в закладах освіти Петровецької ТГ

13:42 25.08.2021

Вхід для адміністратора