A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Петровецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад !

Дата: 18.12.2021 16:50
Кількість переглядів: 60

Нагородження переможців та призерів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад Петровецької громади відбулося у Будинку культури с. Верхні Петрівці. Учнів та педагогів урочисто привітали голова Петровецької сільської ради Грижинку І.Г., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Гавлюк Б.В.

Дане свято - це свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначено найкращих учнів і вчителів, які гідно представили Петровецьку громаду на олімпіадах і конкурсах.

Участь в олімпіадах – це щоденна робота на уроках і після уроків, в школі і дома, з досвідченими вчителями і самостійно. І шана їм, юним обдаруванням, що ступили на цей тернистий шлях за покликанням душі, за внутрішнім бажанням зробити більше, ніж того вимагає шкільна програма.

Є ким пишатися. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді. Маємо 43 призери у 12 олімпіад з навчальних предметів та у 2 конкурсах (ХХІІ Міжнародний конкурс з української мови ім.  П.Яцика  та  ХІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс ім. Т.Г.Шевченка), всі призери включаючи учнів та вчителів отримали заслужені грамоти, подяки й солодкі подарунки.

Незабутню святкову атмосферу створили запрошені на цю подію ансамбль народної музики «Плай» під керівництвом заслуженого артиста України Миколи Гакмана, а також лауреат всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів Георгій Постевка.

Повний список призерів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора